Upplevelsen i fokus!

The Challenge – består av tio actionrum där målet för laget är att samla så mycket poäng som möjligt och vinna över kollegor, vänner och familj.

Tidsåtgång – Varje lag består av 2-5 personer som har 60 minuter på sig att genomföra alla utmaningarna. Ett försök per rum.

Instruktioner – Både innan aktiviteten startar och i varje rum sker automatiska digitala instruktioner som förklarar hur utmaningen går till.

“The Challenge beskrivs bäst som ett digitalt fångarna på fortet”

Det bästa av tre världar – Actionrummen är utvecklade av finsnickeriet Thoros Creative Studio, flitigt anlitade av tv4 för dekorer som postkodsmiljonären, legomaster och nyhetsmorgon. Programmeringsföretaget Zenta AB, experter på digitalisering, samt grundarna bakom nöjeskonceptet Event Center Knock ’em Down.

Hösten år 2019 stod första anläggningen klar i Växjö. The Challenge var en succé redan från första dagen och i februari 2020 öppnade anläggning nummer två i Norrköping. Pandemin stoppade framfarten tillfälligt och nu när energi i omgivningen är tillbaka är det dags att ta konceptet vidare till nya platser och nya höjder.

Läs mer och ta The Challenge till din stad!